Афанасьєв проти Савченко: жодної амністії для військових злочинців, влада робить для звільнення полонених усе, що може

Звільнений з російського полону українець Геннадій Афанасьєв виступив проти акції протесту, присвяченій обміну полонених, яка анонсована на 8 серпня під Адміністрацією президента у Києві.

Про це він повідомив на свої сторінці в facebook, - передає УП.

Афанасьєв зазначив, що і президент Петро Порошенко, і МЗС, і переговорна група роблять усе можливе для звільнення українців з полону.

"Особисто я абсолютно підтримую обмін полонених в рамках "всіх на всіх". АЛЕ! Ні про яку амністію для військових злочинців не може йти мови!!! Як я бачу в цьому і є проблема. Тому, що не тільки в мене така точка зору. Саме так, мені бачиться, і працює наш уряд. Тому процес такий довгий", - написав він.

Він також звернув увагу, що сепаратистські та терористичні сили також закликають виходити на дану акцію протесту, що дуже насторожує.
Так, серед тих, хто закликає прийти на цю акцію відзначається Вікторія Шилова і Надія Курамшина.

"Вікторію Шилову і Надію Курамшину пов'язують з Віктором Медведчуком.
Саме Шилова і Курамшин їздили на окуповану територію України та зустрічалися там з убивцею Українського народу терористом Олександром Захарченко. Їхня зустріч була великим інформаційним ударом Кремля проти України", - додав Афанасьєв.

Так само акцію протесту 8 серпня підтримала помічниця депутата Держдуми Євгена Федорова, пропагандистка проекту Кремля "Новоросія" - Марія Катасонова.

Як повідомлялося, народний депутат України від "Батьківщини" Надія Савченко розпочала безстрокове голодування з вимогою визволення українських заручників, утримуваних на окупованому Донбасі та в Росії і закликала виходити на акцію протесту біля Адміністрації президента.

Нагадаємо, раніше Афанасьєв уже коментував ініціативу Савченко:

савченко тероризм афанасьєв

Знак гривні
Знак гривні