Агент Кремля Трамп збирається враховувати російський вибір Криму

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вважає, що більшість мешканців Криму зробили вибір на користь Росії і США мають це враховувати. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу ABC News, - передає Новинарня.

Відповідаючи на уточнююче питання журналіста щодо своєї готовності визнати окупований Крим частиною РФ, Трамп повторив свою тезу про те, що готовий розглянути це питання, і висловив переконання, що більшість мешканців Криму “зробили свій вибір на користь Росії”.

Кандидат у президенти від республіканців зазначив: “…Але, ви знаєте, мешканці Криму, з того, що я чув, хочуть бути скоріше з Росією, ніж там, де вони були. І це теж слід мати на увазі”.

Він також додав, що в Україні нині безлад, який, на його думку, допустила адміністрація Обами.

Раніше Трамп заявив, що готовий розглянути визнання Криму частиною Росії і питання зняття санкцій з РФ у разі його обрання на пост глави держави.

У Держдепі заяву Трампа назвали передвиборною риторикою.

Як відомо, президентські вибори у США відбудуться 8 листопада. Кандидатом у президенти від демократів є Гілларі Клінтон, яка у відношенні до України пропонує продовження нинішньої політики Білого дому.

За даними останнього опитування, проведеного Reuters спільно з міжнародним соціологічним центром Ipsos, Клінтон випереджає Трампа на 6%.

Оглядачі припускають, що симпатії Трампа до Росії пов’язані з його бізнес-інтересами в РФ.

крим сша кремль росія трамп окупація анексія

Знак гривні
Знак гривні