Втікати Беркутам-убивцям допомагав очільник афганців, який стояв на Майдані (ФОТО)

Втечі більшості “беркутівців” після Революції гідності з Києва і приховуванню зброї розформованого спецпідрозділу “Беркут” сприяв один із керівників громадської організації “Ніхто крім нас”, яка об’єднує учасників бойових дій в Афганістані.

Народний депутат від БПП Володимир Ар’єв у “Фейсбуці” оприлюднив імена й фото двох підозрюваних.

“Ось персони, які підозрюються у виводі “Беркута” з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної Сотні. Слідство має версію, що на прохання кривавого міністра МВС Захарченка “беркутят”-убивць вивели з революційного Києва ці двоє колишніх “афганців” з організації “Ніхто крім нас” – Чобітько (на фото з колорадською стрічкою) та власник хіпстерської бороди Олександр Ковальов, “сепар” за поглядами і голова міської організації “Ніхто крім нас” у Києві (на фото – біля Донецької ОДА під час захополення будівлі терористами). Володів незаконними копанками в Донецькій області. Він і заховав цю зброю”, – написав Ар’єв.

Ковальов

Чобітько

Раніше Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що людина, яка допомогла "беркутівцям" втекти із Києва і втопила їхню зброю, була нібито учасником акцій протесту на Майдані взимку 2014 року.

Ковальов останнім часом перебував у Києві, жив на бульварі Лесі Українки, їздив на позашляховику з номерами АА 4004 ВР.

“Інші “помічники” зараз опрацьовуються. Найприкріше те, що вони теж стояли на Майдані, хоча, швидше за все, у якості “кротів” тодішнього МВС”, – зазначив Ар’єв.

ось Ковальов уже біля ДонОДА

Новинарня

майдан беркут кримінал янукович

Знак гривні
Знак гривні