Після вбивства поліцейськими чорношкірого, у США вбили чотирьох поліцейських (ВІДЕО)

Щонайменше чотирьох поліцейських вбили під час акції протесту в Далласі. Акція була проти вбивства двох афроамериканців поліцейськими в Луїзіані і Міннесоті.

В результаті інциденту 11 поліцейських отримали поранення, деякі з них знаходяться в критичному стані, - передає ВВС

Як повідомляється, двоє невідомих відкрили вогонь по правоохоронцям зі снайперських гвинтівок, в результаті три співробітника правоохоронних органів загинули на місці. Ще один помер згодом.

Підозрювані з місця злочину зникли, в даний час їх шукають.

Початок протестів

У середу в штаті Луїзіана почалися протести після появи в мережі відео, на якому двоє білих поліцейських стріляють в афроамериканця в місті Батон-Руж.

У місті Батон-Руж в американському штаті Луїзіана сотні людей другу ніч поспіль протестують проти вбивства темношкірого чоловіка білими поліцейськими. Його притисли до землі і вистрелили впритул кілька разів.

СТАТТЯ З ВІДЕО НА DAILY BEAST

Деякі демонстранти скандували гасло "Життя чорних має значення!" і закликали до справедливості.

37-річний Елтон Стерлінг був застрелений рано вранці у вівторок біля місцевого магазина.

У середу ЗМІ оприлюднили відео, на якому видно, як поліцейські тримають пана Стерлінга притиснутим до землі, а потім роблять кілька пострілів.
За кілька секунд один із офіцерів, як виглядає, дістає якийсь об'єкт із кишень чоловіка, який лежить на землі закривавлений.

За словами поліції, Стерлінг був озброєний. Офіцери виїхали на виклик, в якому повідомлялось, що якийсь чоловік розмахує пістолетом біля магазину.

Відео надав виданню Daily Beast власник магазину. За його словами, ці кадри доводять, що чоловік не становив жодної загрози для поліцейських, коли його застрелили.

Цьому інциденту передувала низка гучних випадків за участю поліції й афроамериканців, які розпалили у США дебати про "рівність", "справедливість" та застосування летальної сили з боку правоохоронців.

поліція сша скандал кримінал

Знак гривні
Знак гривні