Нардеп пояснює декларацію: виграв лотерею завдяки власній системі

Народний депутат із фракції БПП Павло Кишкар розповів, що завдяки власній системі виграв у лотерею 1 мільйон 200 тисяч гривень. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу “112 Україна“, пояснюючи, звідки взялася така сума в його декларації про доходи (у розділі “подарунки, призи, виграші”).

“Усі знають, що я причетний до грального бізнесу, у мене є можливості користуватися власною системою математичною…” – розповів Кишкар, який мав власний гральний бізнес до його заборони 2009 року.

“Я купив лотерейний квиток і виграв. Але можливість виграшу дає математичний аналіз. Це досить складна система в плані роботи”, – розповів депутат.

За словами Кишкаря, він закінчив Малу академію наук з напрямку “вища математика” і знає, як створити “певну математичну модель”.

Раніше Кишкар в інтерв’ю виданню “Дело” розповідав, що в Малій академії наук пройшов курс теорії ймовірності і теорії ігор, а в Манчестері був слухачем курсу з побудови грального бізнесу.

35-річний Павло Кишкар був обраний у Верховну Раду за списками “Самопомочі”, але через голосування за особливий статус Донбасу був виключений із фракції. Згодом, коли БПП та “Народний фронт” почали створювати коаліцію без ВО “Батьківщина”, Кишкар увійшов у фракцію Блоку Порошенка.

Новинарня

Рада краса кишкар

Знак гривні
Знак гривні