В полку поліції виявили рекордну кількість краденої зброї

Генереальна прокуратура та СБУ виявили в місці дислокації полку “Дніпро-1” “рекордну” кількість незаконної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, викрадених та вивезених з зони АТО.

Про це повідомляє Новинарня з посиланням на ГПУ.

Згідно з повідомленням, операція розпочалася зранку 6 липня за місцем дислокації полку патрульної служби поліції особливого призначення (ППСПОП) “Дніпро-1” ГУ НП у Дніпропетровській області.

Її проводили спільно з підрозділом з боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ у Києві та Київській області, управлінням внутрішньої безпеки Нацполіції у Києві та Державною прикордонною службою.

Там було “виявлено рекордну кількість незаконно утримуваної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, які викрадені, вивезені з зони АТО як вже списане військове майно, що використовувалось під час зіткнень з бойовиками терористичних організацій “ЛНР” та “ДНР”.

“Спецоперація триває, вживається комплекс передбачених законом заходів з метою подальшого вилучення зброї та боєприпасів, а також встановлення кола осіб, причетних до організації незаконного їх зберігання”, – додали у Генпрокуратурі.

поліція зброя кримінал

Знак гривні
Знак гривні