В Сєверодонецьку сильно побили голову виборчкому - вибили око

У Сєвєродонецьку на Луганщині побили голову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу №114 Євгена Байрамова

Як повідомляє поліція Луганської області, це сталося ввечері 4 липня біля під'їзду дому голови окружної виборчої комісії

Про те, що біля під’їзду будинку №43 по проспекту Гвардійському у Сєвєродонецьку лежить чоловік, повідомив місцевий мешканець.
Поліція встановила, що двоє невідомих спричинили тілесні ушкодження голові окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу №114 громадянину Б. 1976 р.н. біля його будинку.

Потерпілого з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвано-забійні рани нижнього віка правого ока, руйнування правого очного яблука, чисельні підшкірні гематоми голови та правого передпліччя" госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної міської лікарні Сєвєродонецька.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство).
Поліція намагається встановити та затримати осіб, які скоїли правопорушення.

Як повідомляє Ліга.net, побитого Євгена Байрамова у вівторок вранці у важкому стані евакуювали в лікарню Харкова.

Медики повідомили журналісту, що Байрамов втратив праве око, але серйозних ушкоджень мозку немає.

Глава луганського обласного відділення Комітету виборців Олексій Светіков сказав Ліга.net, що напад на Байрамова пов'язаний із його діяльністю як голови окружної комісії.

"У Facebook він напередодні отримував кілька погроз", – додав Светіков.

Близько 21:20 у понеділок недалеко від під'їзду, у якому проживав Байрамов, невідомі завдали йому ударів залізним прутом, уточнює видання.

Українська правда

вибори луганщина кримінал

Знак гривні
Знак гривні