Тимошенко вигороджує Онищенка, який не тільки підозрюється в корупції, але й бив нардепів за Януковича (ФОТО, ВІДЕО)

"Тимошенко виступила на захист Онищенка, і це все, що вам треба знати про Юлю", - пише депутат Андрій Левус.


Антикорупційне бюро просить зняти недоторканість з нардепа Онищенка за корупцію

"Онищенко-Кадиров не лише один із лідерів газової мафії, він один із затятих "регіоналів" у минулому скликанні", нагадав Левус і опублікував фото й відео, як Онищенко разом із колабораціоністом Колесніченком ногами б'ють на той час опозиційного депутата Олега Медуницю.

На відео чітко видно, як "регіонали" Колесніченко й Онищенко вдвох б'ють ногами Медуницю, не даючи тому встати. Коли йому це все ж вдається, Онищенко штовхає його в спину і завдає два удари кулаком в обличчя іншому депутату. На прохання журналістів дати коментар про те, що сталося, він навіть "не згадав", про що йдеться: "Щодо якого депутата?".

"Але для Юлі газові гешефти важливіші, наприклад, здача в корупційну оренду Онищенком Міністерства екології, яке належало квоті "Батьківщини". Це міністерство видає дозволи на розробку та обслуговування родовищ газу. Кришуючи газову мафію, богиня кричить про тарифи. Кришуючи "регіоналів", кричить про реванш. Судіть за справи, а не за вистави на ток-шоу, які також належать газовим олігархам. Противно і небезпечно!", - резюмував депутат від "Народного фронту".

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заступилася за одіозного депутата Онищенка, заявивши, що НАБУ виконує замовлення. Вона засумнівалася в неупередженості НАБУ в розслідуванні так званої газової справи проти депутата Олександра Онищенка, який звинувачується в організації злочинної схеми з розкрадання державних коштів у вигляді махінацій із газом компанії Укргазвидобування.

За матеріалами ФБ депутата Левуса та Цензор

газ скандал корупція кримінал онищенко Рада тимошенко

Знак гривні
Знак гривні