Савченко висловилася проти допомоги Україні озброєнням: Допомога зброєю може привести світ до Третьої світової війни (ВІДЕО)

Надія Савченко вважає, що допомога Заходу Україні повинна бути послідовною. А до питання поставок зброї треба підходити з тієї точки зору, що це може призвести до Третьої світової війни.

Про це Савченко заявила в інтерв'ю "Голосу Америки", передає Цензор

Відповідаючи на питання журналіста про можливу допомогу Заходу Україні нардеп відповіла:

"Чи варто допомагати зброєю? Дивлячись з якою рішучістю. Просто допомога зброєю може привести світ до Третьої світової війни. Якщо розглядати нинішню ситуацію, то це повинна бути послідовна допомога. По-перше, це обов'язково політико-економічна (допомога. - ред.) щодо санкцій проти Росії, тому що країна, вірніше її влада, повинна розуміти, що вона зробила неправильно, і що в сучасному світі так існувати не можна, і так працювати ніхто з нею не буде. Потрібно вводити, мені здається, більш персональні санкції, щоб менше страждав народ, а більше страждала та влада, щоб вона відчула на собі ті позбавлення. Російському народу переносити санкції дійсно складно. А от владі воно якось байдуже".

савченко війна зброя

Знак гривні
Знак гривні