В Полтаві 61-річний суддя, що розглядає справу про корупцію мера, ховався від журналістів у кущах (ВІДЕО)

Відео про те, як 61-річний голова суду Струков втікає від журналістів, а потім ховається в кущах могло б отримати приз в програмі на кшталт "Найкумедніше домашнє відео", - пише Роман Маселко.

Але насправді - зовсім не смішно. Цей голова суду зіграв важливу роль у спробі мера Полтави Мамая "порєшать" справу з суддею Гольник. Як відомо, Мамай намагався "домовитися" з Гольник про закриття провадження проти нього.

Потім, коли Мамай зрозумів, що Гольник замість того, щоб "порєшать" - задокументувала цю спробу і подала заяву про злочин - публічно почав її обзивати і тиснути.

"Якщо Рада суддів буде організовувати футбольний турнір, то придивіться до цього відео, Струков у чудовій формі", - іронізує Маселко:

У Полтаві триває розгляд справи Лариси Гольник – судді Октябрського суду. Дмитра Трихну звинувачують у пропозиції хабара Гольник. Це він робив нібито на прохання полтавського міського голови Мамая, стверджують прокурори.

Мета спроби підкупу була закрити корупційну справу, відкриту через незаконний дозвіл на відкриття кіосків падчерки Мамая.

Полтава корупція суд

Знак гривні
Знак гривні