Україна програла й останню гру полякам. Їде геть із абсолютним нулем

Збірна України програла збірній Польщі з рахунком 0:1 у своєму останньому матчі на Чемпіонаті Європи з футболу.

Третя гра групового турніру не мала для українців жодного турнірного значення: після двох поразок у попередніх матчах "синьо-жовті" ще минулого тижня забезпечили собі четверте місце у квартеті С і стали першою збірною, яка втратила навіть теоретичні шанси на вихід до плей-оф Євро-2016, - передає ВВС

У паралельному матчі групи С збірна Німеччини перемогла збірну Північної Ірландії з рахунком 1:0. Гол у ворота противника на 30 хвилині матчу забив Маріо Гомес.

Таким чином, напряму в плей-оф з цієї групи виходять збірні Німеччини, яка з 7 очками в активі посіла перше місце, та Польщі, яка з 7 очками фінішувала другою. Німці випереджають поляків за різницею голів.

Доля збірної Північної Ірландії, яка посіла третє місце з 3 заліковими балами в активі, вирішиться у середу, коли закінчиться груповий турнір Євро-2016.
До плей-оф вийдуть чотири найкращі "бронзові призери" з шести груп.

Україна з 0 очок фінішувала останньою.

Єдиний гол в матчі на 54 хвилині забив Якуб Блащиковський.

Напередодні останнього матчу збірної України на Євро її головний тренер Михайло Фоменко заявив, що припинить керувати командою після турніру.

ЗМІ називають головним претендентом на посаду очільника "синьо-жовтих" Андрія Шевченка, який зараз входить до тренерського штабу національної збірної.

україна футбол

Знак гривні
Знак гривні