У маєтках Клюєва і Сівковича в Кончі-Заспі проводять обшуки

Генеральна прокуратура проводить обшуки в маєтках двох колишніх “регіоналів” – екс-секретаря Ради нацбезпеки та голови адміністарції президента часів Януковича Андрія Клюєва й екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Клюєв, Сівкович і Попов

Прокурор ГПУ Ольга Корніяк зазначила: “Конкретні деталі та обставини розголошувати на сьогоднішній день передчасно, але це ні для кого не секрет, бо ГПУ неодноразово повідомляла, що дійсно в нас є низка кримінальних проваджень щодо злочинних дій екс-високопосадовців, там, де завдані збитки державному бюджету. То, в принципі, почекайте вже офіційних результатів, і вже буде конкретно повідомлено щодо цих проваджень”, - передає Новинарня.

За даними ЗМІ, будинки Клюєва та Сівковича, де тривають обшуки, розташовані у фешенебельному селищі Конча-Заспа на південній околиці Києва поруч із маєтком лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Раніше цього ранку, 21 червня, народний депутат від РПЛ Андрій Лозовий повідомив, що обшук проводять у лідера їхньої фракції Олега Ляшка.

Згодом прокурор Ольга Корніяк заявила, що ранковий прихід слідчих до помешкання Ляшка був помилкою.

Генпрокуратура НЕ проводить слідчі дії відносно народного депутата Олега Ляшка. Обшук відбувається у сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару”, – зазначила в соцмережі Лариса Сарган.

Нагадаємо, раніше Генпрокуратура проводила розслідування щодо брата Клюєва Сергія, його позбавили депутатської недоторканності, однак він утік з країни.

корупція сівкович клюєв партія регіонів прокуратура

Знак гривні
Знак гривні