Російський офіцер-мародер відкрито торгує віджатими на Донбасі машинами (ФОТО)

Росіянин Денис Кудрін, який перебуває, з усього видно, на окупованій території Луганської області, відкрито, без будь-яких побоювань продає автомобілі, захоплені унаслідок мародерства на цій території.

У профілі Дениса Кудріна зазначено, що він служить з 2005 року у ВЧ 52009 СВО РФ (Третій полк) (належить до Ракетних військ стратегічного призначення, розташована в м. Іркутськ) і закінчив Серпуховський військовий інститут ракетних військ філія Військової академії Ракетних військ стратегічного призначення імені Петра Великого, - передає Цензор

Очевидно, має офіцерське звання.

У http://vk.com/denis.kudrin">збереженій копії його сторінки за травень 2015 року Кудрін зазначав, що є "Командиром 3-го МСБ 2-ї окремої бригади міліції ЛНР. П/п-к", а з 2014 року проходить службу в "МО" ЛНР "Л-77077".

В оголошеннях Кудрін не приховує походження машин, виставлених на продаж: "Так, забув, надійшла у продаж вантажівка 5 т, відмінний стан, відібрали влітку 2014 року в неслухняного гр. України, пробіг смішний. Ціна 1500 $", або "Якщо кому треба, то продам майже задарма будь-яке авто з ЛНР без господарів. Пишіть друзі і замовляйте, є від БМВ Х6 до вантажівок..."

луганщина кримінал росія

Знак гривні
Знак гривні