В Одесі сильний вибух, а в Затоці спалили дві турбази (ФОТО)

В Одесі за добу сталася ціла низка надзвичайних ситуацій. Так, согодні, 23 травня, сильний вибух прогримів в будинку №20 по вулиці Посмітного. Попередньо вибухнув побутовий газ в приватній квартирі на другому поверсі. Зараз там великий пожежа, яка охопила частину будівлі.

У сусідніх будинках повилітали вікна. Поліція перекрила вулицю, - передає Новинарня

За даними прес-служби мерії, в результаті вибуху постраждали п’ятеро людей, один загинув. 8-річна дівчинка доставлена в опіковий центр, 25-річний чоловік в клініку Філатова, а літня жінка госпіталізована з рваними ранами кінцівок. Подібна інформація про інші постраждалим уточнюється.

А в ніч на 23 травня у ДержНС Одеської області о 2:54 надійшло повідомлення, що в Затоці на Лазурній вулиці горять бази “Геолог” та “Топаз”, передає прес-служба відомства.

“Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю їдальні та знищено 9 дерев’яних будинків на території б/в “Геолог” і “Топаз” на загальній площі орієнтовно 900 кв. м. Попередня причина займання – занесення джерела займання ззовні невстановленою особою”, – повідомляє прес-служба.

За інформацією Державної служби геології та надр, напередодні базу відпочинку “Топаз” (Одеська область) було захоплено невідомими людьми.

“22 травня о 6:00 невідомими було захоплено державну базу відпочинку “Топаз” в Одесі. Напередодні вранці на територію, яка є структурним підрозділом Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства, зайшли близько 30 озброєних людей і, погрожуючи розправою, насильно виштовхали співробітників державного підприємства за його межі”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше, згідно з повідомленням, на базу відпочинку на тракторах заїхали невідомі люди, підпалили і в результаті повністю знищили державне майно.

“Жодних правовстановлюючих документів у цих людей і бути не може. Принаймні законних… Звертаюся до силових структур перевірити факти, які мали місце в діях Затоківської селищної ради стосовно державного майна”, – сказав генеральний директор Причорноморського державного регіонального геологічного підприємства Сергій Ошарін.

База майже повністю знищена і не придатна для подальшої експлуатації.

одеса кримінал

Знак гривні
Знак гривні