У Донецьк увійшла російська бригада, в якій служили засуджені ГРУшники

У Донецьк зайшла бригада, в якій служили Александров і Єрофеєв. Головне управління української розвідки повідомляє про те, що у Донецьк "прибув підрозділ 3-ї окремої бригади спеціального призначення (Тольятті) Центрального Військового округу Збройних сил РФ", - пише ВВС

"Звертаємо особливу увагу, що два військовослужбовці цього з'єднання капітан ЗС РФ Євген Єрофеєв та сержант ЗС РФ Олександр Александров, відповідно до рішення Голосіївського районного суду міста Києва від 18 квітня ц.р., були засуджені до позбавлення волі строком на 14 років та визнані винними у веденні агресивної війни за попередньою змовою з групою осіб, сприяння діяльності терористичної організації, здійсненні теракту, застосуванні зброї для провокації воєнного конфлікту", - говориться у повідомленні розвідки.

У травні 2015 року начальник департаменту контррозвідувального захисту СБУ Віталій Найда в коментарі ВВС Україна розповів, що за його даними раніше на територію Луганщини потрапило більше 200 бійців згаданої російської бригади.

Олександр Александров та Євген Єрофеєв відкидають звинувачення проти себе. Водночас Москва стверджує, що на час затримання в Україні вони вже не були чинними військовослужбовцями.

александров єрофеєв

Знак гривні
Знак гривні