Каськові натякають, щоб виїхав з України

Екс-заступник генерального прокурора Віталій Касько твердить, що на нього тиснуть з ГПУ для того, щоб він залишив Україну, але він відмовляється це робити й готовий захищати свої права.

Тим часом його адвокат у понеділок розповів про плани пана Каська прийти на допит у ГПУ, - передає ВВС

Про оголошення підозри ГПУ щодо махінацій з квартирами екс-заступнику генпрокурора повідомили у ніч проти понеділка.

Готовий відстоювати свої права

"Всі ці дії вже не перший місяць вчинялися для того, щоб я покинув Україну. Я навідріз відмовився країну покидати і готовий відстоювати свої права у будь-яких судах та будь-яких правоохоронних органах", - розповів Віталій Касько у понеділок під час брифінгу.

Його адвокат Євген Грушовець сказав, що пан Касько готовий прийти на допит. "Обов'язково покажемо слідчому чи прокурору, що жодного злочину Віталій не вчиняв, дамо всі свідчення, які нам відомі щодо цих подій", - розповів адвокат.

Як повідомляється, допит пана Каська може відбутися вже у понеділок.
На питання про те, хто саме здійснює тиск від Генпрокуратури, Віталій Касько відповів: "Це люди, які є яскравими послідовниками політики колишнього генпрокурора Пшонки, на яких нещодавно спирався генеральний прокурор Шокін".

"Ці люди бояться, що Генпрокуратура почне змінюватися і їм не буде місця в такому органі", - пояснив свою думку екс-заступник генпрокурора.

скандал корупція шокін касько прокуратура

Знак гривні
Знак гривні