Озеро на Позняках засипають, приїхали тітушки (ФОТО)

Сьогодні з ранку триває засипання озера на Здолбунівській. Про це повідомляє депутат Борислав Береза, - пише Цензор

Без будь-яких документів забудовник Непоп продовжує будівництво. Під'їхали "бойовики"-тітушки. Вже не дітлахи з Ніжина, а явно треновані бійці. І поліція знову нічого не бачить.

"У мене питання до людей, що сидять на Хрещатику і Володимирській. Ви чекаєте, поки проллється кров? Поки почнуть стріляти? Поки загориться будівельна техніка?"

Ви влада в Києві або бариги які обслуговують злочинців з грошима? Чи не можете припинити злочин - йдіть з займаної посади. Чому київські активісти повинні робити за вас всю роботу? Ви розумієте, що це ви змушуєте людей до бунту. Чи бунт і кровопролиття - це ваша мета? ", - написав народний депутат.

Береза ​​додав: "Все, що станеться далі на цій ділянці землі, буде на совісті мера Києва Віталія Кличка, начальника Нацполіціі в Києві Андрія Крищенка, в.о. прокурора Києва Олега Валендюка, а так же забудовника-депутата В'ячеслава Непопа".

Нагадаємо, за інформацією політика, в понеділок, 21 березня, на скандальному будівництві по Здолбунівської затримано організатора привозу "тітушок". Більшість "бійців" виявилися підлітками з Ніжина.

На даній ділянці по вул. Здолбунівської на перетині з вул. Тепловозною (фактично на розі з просп. Григоренка) КП "Житлоінвестбуд-УКБ" має намір звести шестисекційний багатоповерховий будинок на 1276 квартир. Близько 100 квартир планується передати постраждалим від афери "Еліта-центр".

Ця земля була передана під забудову рішенням Київради від 26 грудня 2014 року. Навесні 2015 року почалися підготовчі роботи до будівництва. Забудовник почав засипати водойму.

Активісти стверджують, що водойма є озером, тоді як міська влада і "Житлоінвестбуд-УКБ" посилаються на рішення КП "Інститут генерального плану міста Києва" про відсутність водойм на даній ділянці.

У березні 2016 го роботи продовжилися.

скандал корупція архітектура київ будівництво

Знак гривні
Знак гривні