Спростування: Саакашвілі зараз не планує створювати партію

Команда голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі поки що не планує створювати власну політичну партію, хоча раніше про це написав у Facebook заступник пана Саакашвілі Саша Боровик.

"Я не обговорював з Боровиком жодних питань щодо створення партії. Жодну партію зараз не планують створювати. Це неправда", – прокоментував заяву свого соратника Міхеіл Саакашвілі, - передає ВВС.

Зранку в понеділок заступник одеського губернатора та соратник у "Русі за очищення", який вже кілька місяців проводить у різних містах України антикорупційні форуми, написав у Facebook про плани створити партійну організацію.

"Скоро у нас буде політична програма, по суті - передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма, - написав він, - ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, у якій лідери обиралися б демократичним шляхом".

Таким чином пан Боровик прокоментував своє інтерв'ю виданню "Сегодня".

Проте після заперечення з боку Міхеіла Саакашвілі на сторінці пана Боровика з'явилось повідомлення, що його неправильно зрозуміли.

"Хочу спростувати те, що створюється нова партія. Це не відповідає дійсності", - написав пан Боровик.

При цьому в своєму попередньому пості з фрази про "європейську партійну організацію" він прибрав слово "партійну".

саакашвілі змі партії боровик

Знак гривні
Знак гривні