На подвір'ї мерії вбили ударами по голові мера Старобільська Луганської області

Мер Старобільська Луганської області (підконтрольна українському уряду територія) Володимир Живага помер в результаті травм голови. Про це йдеться в повідомленні управління Національної поліції в Луганській області.

«Тільки що надійшла інформація про те, що в кареті швидкої допомоги від отриманих тілесних ушкоджень в області голови, помер мер міста Старобільська Володимир Живага», — написала речник МВС Тетяна Погукай, якого цитує Громадське

За попередньою інформацією о 22:00 під час обходу території сторож виявив Володимира Живагу, який лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому.

Живага на сайті Медведчука

Живага входив до руху Віктора Медведчука «Український вибір», який обрав головною метою зупинення євроінтеграції України. Крім того, Живага був автором численних статей на підтримку проросійської політики.

Під час захоплення Луганської ОДА, депутат був прихильником інтеграції Луганську в Росію.

Також, він був одним з ініціаторів «з’їзду ОДА в вигнанні» в квітні 2014, коли депутати адміністрації зібрались в Старобільську під час захоплення бойовиками адміністративних будівель в Луганську.

луганщина сепаратизм кримінал

Знак гривні
Знак гривні