SportLife звинувачують у відмові в абонементі людині з ДЦП, бо відлякуватиме клієнтів

Після того, як у Львові стався скандал із переселенцем з ДЦП, якого вигнали з ресторану, подібне звинувачення висунули ще одному закладу в тому-таки ж Львові. Ідеться про SportLIfe у мікрорайоні Сихів. Заклад поки що мовчить з цього приводу.

У Львові хлопцю із діагнозом дитячий церебральний параліч відмовили продати абонемент у фітнес-клуб, оскільки він буде "розводити антисанітарію" і зовнішнім виглядом "відлякувати клієнтів".

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила подруга потерпілого Katrin Roinska.

За словами жінки, її знайомого звуть Остап Стадник, він веде активну громадську діяльність та є одним із організаторів зустрічей молодих людей із діагнозом ДЦП. Коли ж лікарі порадили хлопцеві зайнятися плаванням через малорухливий спосіб життя, Остап вирішив звернутися до найближчого до місця проживання спортивного закладу - фітнес-клубу мережі Sport Life (житловий масив Сихів).

"І вже другий рік поспіль Остап не може потрапити до цього закладу. Два роки тому працівник не соромився прямо в очі сказати, "що такий клієнт буде своїм виглядом відлякувати клієнтів"... Минуло 2 роки й Остап знову зважився звернутися, щоб придбати абонемент. У телефонній розмові йому повідомили, що його не допустять до закладу, оскільки його інвалідний візок не проїде через турнікет, а колеса викличуть антисанітарію!" - написала жінка.

Чекаємо на спростування або зміну позиції SportLife

Львів скандал суспільство

Знак гривні
Знак гривні