Все одно ж совок: Українці вже не люблять Путіна - зате в захваті від Лукашенка

Згідно з соціологічним опитуванням групи «Рейтинг», найбільш позитивно серед світових лідерів українці ставляться до президента Білорусі Олександра Лукашенка, найгірше – до президента Росії Володимира Путіна.

63% опитаних позитивно ставляться до Лукашенка, 58% – до канцлера Німеччини Ангели Меркель. Також у 51% опитаних позитивне ставлення до президента Литви Далі Грібаускайте, у 49% – до президента Польщі Анджея Дуди та лідера США Барака Обами, - пише Радіо Свобода.

Найгірше ставлення до президента Росії Володимира Путіна – позитивно до нього ставляться лише 10% опитаних. А негативно до Путіна ставляться 80% опитаних громадян України. Кожен п’ятий негативно ставиться до Олександра Лукашенка.

У людей старшого віку спостерігається більш позитивне ставлення до Лукашенка і Путіна. В той же час молодь більше підтримує Меркель та Обаму.

Також чим вищий рівень освіти респондентів, тим краще серед них ставлення до Меркель, Грібаускайте, Обами та Дуди. Відповідно гірше ставлення до Лукашенка і Путіна.

Опитування соціологічної групи «Рейтинг» проводилося серед 2 тисяч респондентів упродовж 14-22 січня 2016 року.

маразм путін шизофренія лукашенко білорусь

Знак гривні
Знак гривні