З'явилися фото молодиків, що влаштували нічну гонитву з поліцією на BMW

Як відомо, в ніч на неділю, 7 лютого, відбувся безпрецедентний випадок. Патрульні півгодини переслідували BMW п'ятої моделі, яке рухалося на швидкості близько 190 км/год.

Погоня тривала на території чотирьох районів міста: Солом'янського, Шевченківського, Святошинського та Голосіївського.

Під час погоні поліцейські відкрили стрілянину, в результаті якої вбили 17-річного Михайла Медведєва.

Журналістам вдалося встановити особи всіх чотирьох, хто був у BMW.

Всі четверо родом із Боярки, вчилися в одній школі. За кермом був 24-річний Ростислав Храпачевський, який шукав роботу помічником менеджера. Про себе в резюме писав, що з 14 років працював офіціантом, продавцем, вантажником. Також у машині були Максим Кривоніс і Влад Прихненко. Їм по 22-24 роки.

Загинув наймолодший із них - Михайло Медведєв, якому повинно було виповнитися 17 лютого 18 років. Цю машину часто бачили і у Вишневому, де живе частина друзів Михайла Медведєва.

У машині знайшли марихуану.

Загиблий Михайло Медведєв:

Решта людей з машини:

В соцмережах зараз точаться дискусії щодо безпрецедентного випадку та чи правильно вчинила поліція.

Під час затримання машина порушників, яка вже зупинилася внаслідок пострілів, знову почала рух, здійснивши наїзд на одного з патрульних.

Внаслідок цього поліцейський отримав поранення ноги. Доїхавши до вул. Заболотного, машина вилетіла на узбіччя. Двоє пасажирів машини вийшли з авто і здалися, водій почав тікати, його затримали.

У салоні патрульні виявили пасажира, який отримав поранення внаслідок стрілянини. Йому було надано першу медичну допомогу, але поранений помер.

За матеріалами 5 каналу та Газети по-українськи.

поліція ДТП київ

Знак гривні
Знак гривні