Скандалістка із сумкою, дорожчою за райвідділок, - рідня прокурора ГПУ

Жінка, яку затримали за паркування її білого RANGE ROVER (АА7555ЕА) на пішохідному переході на вул.Шовковичній - родичка (наймовірніше - дружина) прокурора Генеральної прокуратури України.

Про це пише Денис Бігус, "Наші гроші".

На відео видно, що після затримання власниця авто у грубій формі відмовилась надавати поліцейським документи на авто й оплатити штраф.

Далі правоохоронці забирають жінку у відділок.

"Моя сумка коштує дорожче, ніж весь ваш відділок", - заявляє жінка у наручниках й нецензурно лає поліцейських. Згодом прес-секретар Київської міської ради Ірина Золотар* у ФБ назвала ім’я порушниці – на відео зафіксована адвокат Світлана Цибуліна.

"Наші гроші" (ЗІК) з"ясували, автомобіль із таким номером записаний на Валентину Кривулю, 1939 р.н.

За однією адресою із Валентиною Кривулею - на вулиці Миру, 7 - зареєстроване й авто Цибуліна Ігоря Володимировича. Людина із таким П.І.Б. з 2008 року займала посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при здійсненні зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності, боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Генеральної прокуратури України.

Світлана Цибуліна є співзасновницею ряду юридичних компаній, одна з яких Адвокатське об’єднання "Юридична фірма "DE JURE". При реєстрації цієї фірми у 1999 році Світлана Цибуліна також вказала адресу реєстрації тезки прокурора ГПУ.

поліція скандал прокуратура ДТП

Знак гривні
Знак гривні