На посаді поновили суддю Вовка, який посадив Луценка

Суддю Вовка поновили на посаді у Печерському суді. Генпрокуратура відкликала всі звинувачення на адресу судді Печерського райсуду Києва Сергія Вовка, який засудив екс-міністра внутрішніх справ і нинішнього голову фракції Юрія Луценка до чотирьох років позбавлення волі, - пише Захід.нет

Цікаво дочекатися реакції Луценка - і Шокін же з тієї ж команди, що сам Луценко

У підсумку суддю поновили на посаді. Це підтверджує і сайт Печерського суду, де в розкладі Вовка на вівторок вказано кілька справ.

Нагадаємо, Верховна Рада дозволила заарештувати суддів Оксану Царевич, Віктора Кицюка і Сергія Вовка в березні 2015 року. Санкцію на арешт видали на прохання Генеральної прокуратури, яка відкрила проти цих суддів кримінальні провадження. Їхні дії кваліфікували за ч. 2 ст. 375 (винесення суддею (суддями) свідомо неправочинного вироку, рішення, ухвали або постанови) Кримінального кодексу. 2 березня згоду на їхній арешт підписав голова Верховного Суду Ярослав Романюк.

Проте 6 березня минулого року Голосіївський суд відмовився заарештувати Вовка.

Як відомо, 2012 року суддя Сергій Вовк засудив до тюремного ув’язнення колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

маразм корупція луценко вовк суд прокуратура

Знак гривні
Знак гривні