Суд Ужгорода визнав затриманих на Драгобраті бійців ПС потерпілими (ДОКУМЕНТ)

Суд в Ужгорода 20 січня визнав потерпілими затриманих за бійку на Драгобраті бійців «Правого сектора», повідомив у Facebook адвокат Роман Бухтояров.

За його словами, суд задовольнив скаргу адвокатів на бездіяльність слідчого управління Нацполіції у Закарпатській області та зобов'язав поліцію відкрити кримінальну справу про побиття бійців та розпочати досудове розслідування.

Також Бухтояров зазначив, що подав у прокуратуру заяву стосовно голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, - передає Громадське

Адвокат звинувачує Москаля у розголошенні особистих даних затриманих бійців і подробиць досудового слідства. На думку Бухтоярова, голова Закарпатської ОДА перевищив свої повноваження і зловживає службовим становищем.

На території однієї з туристичних баз на Драгобраті 10 січня сталася бійка між невідомими особами і персоналом бази відпочинку. За фактом бійки поліція відкрила кримінальне провадження.

Пізніше «Правий сектор» заявив про затримання 5 бійців під час сутички на турбазі Драгобрату. Всім п'ятьом затриманим суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Окрім того, затриманих підозрюють у вчиненні низки інших злочинів в Івано-Франківській області.

правий сектор закарпаття кримінал

Знак гривні
Знак гривні