Як міліціонери уникають переатестації в поліцію - способи

Працівники старої системи Міністерства внутрішніх справ знаходять способи обійти атестацію до Національної поліції. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на голову однієї з атестаційних комісій Романа Балана, - передає Новинарня

“Лайфхак №1, – пише відомий волонтер Роман Сініцин (псевдо Балана) у своєму “Фейсбуці”. – Перевестись у Державну службу охорони. В обласну й міські ДСО за останні кілька місяців перевелись десятки і сотні різних співробітників, переважно з ДАІ. Переважно майори-полковники. Переважно ті, які “рулили схемами”. Навіть колишні керівники і заступники керівників обласних управлінь ДАІ”.

“ДСО ми не атестуємо чомусь, – зазначає Сініцин. – Це ніби госпрозрахункова організація і ніби атестуватимуть себе самі. Склад, принципи формування і принципи функціонування комісії з їх атестації – невідомі”.

Другий спосіб, як уникнути атестації, – “перевестися в київський полк міліції “Миротворець”/ “Київ” (куди увійшли АТОшні “Київ-1”, “Київ-2”, “Київщина”, “Золоті ворота”, “Миротворець”, “Свята Марія” та ще ряд підрозділів). Окрім реальних учасників АТО й добровольців, які воюють давно, туди теж попереводились десятки й сотні “чертєй” останнім часом.
Їх ми теж не атестуємо чомусь. Склад, принципи формування й функціонування комісії з їх атестації – невідомі”, – розповідає Сініцин, анонсуючи оприлюднення й інших обставин уникання.

Раніше Роман інформував, що багато посадових осіб, зокрема з керівної ланки різних рівнів та підрозділів МВС, намагаються уникнути співбесід в атестаційних комісій та пробують відправляти документи на так звану заочну атестацію. В абсолютній більшості випадків їх все одно запрошують на співбесіди.

поліція міліція реформи мвс

Знак гривні
Знак гривні