Ремонт ЛЕП до Криму справді заблоковано. Жителі скуповують свічки, мобільний зв'язок ледь працює (ФОТО)

Бригадам "Укренерго" не дають ремонтувати ЛЕП до Криму. Робітникам не дають це зробити активісти на місцях, сказав заступник генерального директора держпідприємства "Укренерго" Юрій Касіч.

Голова російської влади Криму Сергій Аксьонов вважає, що дефіцит електроенергії на півострові можуть заповнити генератори Збройних сил Росії, - передають Реалії Криму.

У Сімферополі місцеві жителі скуповують свічки і дизельні генератори, повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

Через перебої з енергопостачанням не всі магазини Сімферополя змогли працювати, деякі з них були зачинені протягом дня.

До автозаправних станцій вишикувались довгі черги водіїв, які були готові чекати по кілька годин, щоб заправити машину.

У Керчі в неділю, 22 листопада, почались перебої в роботі мобільного зв'язку. Як повідомляють місцеві жителі в соцмережах, для того, щоб зловити стійкий сигнал, доводиться чимало поїздити містом.

Містянам довелося згадати, що таке стаціонарні телефони, щоб мати можливість спілкуватися з рідними та з екстреними службами.

Нагадаємо, У ніч на 22 листопада в районі смт Чаплинки на Херсонщині стались вибухи. У штабі громадянської акції з блокади Криму повідомили, що «лінія електропередач, яка постачала електрику до Криму, впала і не підлягає відновленню».

У Криму 22 листопада о 00:25 відключили електроенергію, що надходить на територію півострова з материкової частини України. МНС Криму повідомляє про запровадження режиму надзвичайної ситуації.

За даними «Крименерго», зараз обсяг надходження до Криму електроенергії становить 0 мегават (усі чотири енерголінії відключені).

крим блокада херсонщина

Знак гривні
Знак гривні