Кривий Ріг: коли навіть поразка через можливі фальсифікації буде перемогою (ВІДЕО)

Найсуперечливіша ситуація із підрахунком голосів на виборах мера - у Кривому Розі. Там відбувається жорстка боротьба між екс-регіоналом Вілкулом-старшим та кандидатом від "Самопомочі" Юрієм Милобогом.

Там офіційно оголосили переможцем Юрія Вілкула від опозиційного блоку. Утім третина членів виборчкому протокол не підписали, підозрюючи фальсифікації на дільницях.

"Найбільшу надію на зміни після місцевих виборів дає навіть не блискуча перемога у Миколаєві, а гірка поразка в кілька сот голосів у Кривому Розі", - пише Тарас Шамайда.

"Уявіть собі, всесильний вілкулівській клан страшенно радіє перевазі в 0,4% над ще вчора нікому не відомим, абсолютно не медійним персонажем, якимось зоологом-бізнесменом", - пише Юлій Морозов.

Надреп Філатов емоційно каже: "Вілкул-молодший кинув весь "збрід" на допомогу батькові у Кривий Ріг".

Команда кандидата на міського голову Кривого Рогу від «Самопомічі» Юрія Мілобога заявила про фальсифікації результатів на користь кандидата від «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула. Про це на своїй сторінці у Facebook написала член команди Мілобога Ольга Бондаренко.

Заява про фальсифікації базується на тому, що Мілобог здобув перемогу з упевненим відривом у шести з восьми районів міста. Однак в Інгулецькому районі Кривого Рогу спостерігалася аномальна явка на вибори, й аномально високий відсоток голосів, відданий за кандидата від «Опозиційного блока», у результаті за даними ТВК Вілкул випереджає Мілобога на 687 голосів.

За матеріалами: 1+1, канал 24, Захід.нет, ФБ,

вілкул вибори-15 самопоміч дніпропетровщина кривий ріг

Знак гривні
Знак гривні