Телекритика призупинить роботу через зміну команди - стара команда почне свій проект

Проект "Телекритика", який пише про ЗМІ, призупиняє свою роботу, а його директор Наталя Лигачова з командою залишають портал.

Про це повідомляє УП з посиланням на саму Телекритику.

"З 30 жовтня 2015 року Наталія Лигачова разом зі своєю командою залишають портал "Телекритика" та сайт "Дуся". 12 жовтня 2015 року на загальних зборах акціонерів було переобрано директора ТОВ "Телекритика". Замість Наталії Лигачової ним став Юрій Братаніч", - сказано в повідомленні.

"Керівником проектів було призначено Антона Онуфрієнка. Раніше Антон очолював відділ "Бізнес" у газеті "Комерсанть-Украина", працював у журналі "Новое время", а також запускав інтернет-журнал про міську культуру БЖ", - сказано в повідомленні.

"1+1 медіа" та проект "Телекритика" пройшли складний шлях упродовж кількох років, разом пережили непрості часи правління Януковича і задоволені, що змогли бути корисними один одному. На цьому етапі команда Наталії Лигачової вважає за потрібне розвивати новий проект, а"1+1 медіа"зосередиться на перезапуску проектів"Дуся"та ТК", - зазначив гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

"Проект "Телекритика" було створено мною у 2001 році за підтримки західних донорів. Наприкінці 2006 року, коли виникли проблеми з подальшим розвитком порталу за наявним на той час грантовим фінансуванням, нашу команду підтримали представники українського приватного бізнесу. Ми вдячні групі"1+1 медіа"за роки співпраці. Наразі команда громадської організації "Телекритика" продовжить розвивати сайт MediaSapiens та почне розробляти нові проекти, присвячені аналізу і критиці медіа", - повідомила Лигачова.

У свою чергу Антон Онуфрієнко в коментарі "Українській правді" заявив, що профіль видання змінюватися не буде.

"Профіль видання сильно змінювати не будемо. Видання залишається у своїй ниші. За нього я відповідаю своєю репутацією, тому з "1+1" ми обговорювали питання свободи слова. Видання буде базуватися на журналістських стандартах – свобода словам, якісна журналістика", - сказав він.

За словами Онуфрієнка, у видання будуть матеріали про медіа і про медіа-бізнес.

Після 30 жовтня проект "Телекритика" буде призупинено з метою подальшого перезапуску, а проект "Дуся" продовжить функціонування в теперішньому вигляді. Ці процеси будуть відбуватися вже з новою командою та керівництвом.

Презентація нових проектів на чолі з Наталією Лигачовою від ГО "Телекритика" відбудеться у січні 2016 року.

1+1 телекритика лигачова зміни змі

Знак гривні
Знак гривні