ПС займається самоуправством під виглядом ввічливої блокади Криму (ФОТО)

Правий Сектор під виглядом блокади Криму шмонає приватні автівки. "На блокпосту в Каланчаку наші бійці зупинили солодку парочку з Ерефії, яка везла додому елітний алкоголь з Європи. Як виявилось, вони відпочивали на музикальному фестивалі.

Загалом, все обійшлося без ексцесів. Власник авто і любитель веселого відпочинку в країнах «загниваючого Заходу», погодився розбити дорогоцінний вантаж. Однак, не зміг. З траурним обличчям він просто занурив заморські міцні напої у смітник. Довелось бити пляшки замість нього, але в його присутності.

Показово, що чоловік просто демонстрував невтішну скорботу, дивлячись як на землю ллється французьке шампанське і німецьке пиво, а його супутниця впала в істерику з криками: «чтовидєлаєтє? !! ето нєцивілізовано!!!», - хвалиться сам Правий сектор у Фейсбуці.

"У нас, до речі, такі ж люмпени на Донбасі, коли починався бандитизм, теж прагнули шмонати машини. Одна з основних претензій до Порошенка - кволість у наведенні ладу з незаконними збройними формуваннями та незаконними комбатантами. Ми ж не гаряча точка "незрозумілого міра", а держава, яка йде в цивілізацію.", - коментує у своєму Фейсбуці подію Олександр Сосницький, доброволець, котрий нещодавно демобілізувався із фронту.

маразм блокада кримінал крим правий сектор

Знак гривні
Знак гривні