Переселенцям і ветеранам АТО пропонують навчатися програмуванню

Фонд BrainBasket запустив проект з навчання постраждалих від військового конфлікту на сході України мовам програмування.

Проект дозволить переселенцям та учасникам АТО адаптуватися в нових умовах, опанувати нову популярну професію й отримати роботу в провідних українських IT-компаніях.

Основними напрямками підготовки стануть найбільш популярні мови програмування — Java, PHP, C#, JavaScript.

Відбір учасників програми навчання проходить у три етапи. На першому етапі здійснюється прийом заявок від охочих пройти навчання. На сайті BrainBasket відкрилась спеціальна форма, у якій необхідно вказати особисті дані, виконати кілька логічних і математичних завдань і заповнити розділи з мотивації.

На другому етапі проходять індивідуальні співбесіди з найбільш підготовленими і мотивованими учасниками.

Третій етап передбачає формування навчальних груп і запуск навчання.

Навчання відбуватиметься на базі навчальних центрів партнерів фонду. Періодичність і тривалість навчання залежить від програми викладача, у середньому три рази на тиждень у вечірній час протягом трьох місяців.

По закінченню навчання найбільш академічно успішні випускники будуть рекомендовані до працевлаштування у великі IT-компанії України.

Якщо ви — переселенець зі сходу або учасник АТО — запрошуємо вас на навчання! Реєструйтесь за посиланням і в разі позитивного проходження відбору ви отримаєте повідомлення на поштову скриньку.

навчання луганщина АТО армія IT донеччина

Знак гривні
Знак гривні