Москаль стверджує, що два бійці ПС, яких розшукували за Мукачеве, загинули в ДТП

Сьогодні стало відомо, що в ДТП в Дніпропетровській області минулого тижня, загинули бійці "Правого сектору", які перебували в розшуку за стрілянину в місті Мукачеве 11 липня.

Про це на своєму офіційному веб-сайті повідомила ОДА Закарпатської області, - цитує ВВС

У тій аварії загинули також двоє військовослужбовців ЗСУ.

"8 вересня о 5.45 ранку в Покровському районі Дніпропетровської області поблизу бази "Правого сектору" сталася аварія, в результаті якої загинули кілька чоловік, - сказано в повідомленні обласної держадміністрації. - Легковик із представниками "Правого сектору", котрі, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями військової частини 1402.

У результаті аварії двоє військовослужбовців в.ч.1402 загинули на місці. Крім них на місці загинув один представник "Правого сектору", а ще один отримав важкі травми".

Водночас, згідно коментарям представників Правого Сектору, винними у ДТП були саме віськові ЗСУ. В якості підтвердження, вони посилаються на фото з місці події, на якому Фольксваген Транспортер (автівка ПС) протаранена у бік військовим УАЗом.

Також, викликають сумніви заяви Москаля про експертизу на тверезість - хто і коли її проводив, якщо два тижні цю подію вдалося приховувати, а з учасників - один загинув, а іншого під чужим ім'ям намагалися вилікувати у шпиталі?

Як з’ясувалося згодом, обидва представники "ПС" брали участь у подіях 11 липня в Мукачеві й переховувалися в Дніпропетровській області від правоохоронців, сказано в повідомленні.

Загиблого представника "ПС" поховали як невідомого, а травмованого доставили в Дніпропетровську обласну лікарню ім. І.Мечникова, де він перебував під вигаданим прізвищем. 14 вересня він помер від отриманих у ДТП травм, а правоохоронці намагаються встановити особу чоловіка, похованого як невідомий, сказано в повідомленні.

Інформація і фото з місця ДТП 8 вересня були оприлюднені минулого тижня на сайті ДАІ Дніпропетровської області. У повідомленні було сказано про загибель водія і пасажира військового автомобіля УАЗ та загибель одного і травмування ще одного пасажира авта "Фольксваген Транспортер Т4".

ДТП кримінал армія дніпропетровщина закарпаття

Знак гривні
Знак гривні