Wizz Air сказав, коли прийде в Одесу

Авіакомпанія Wizz Air зацікавлена в тому, щоб відкрити рейси з Одеси. Але прийде туди тільки після завершення будівництва нового терміналу і злітно-посадкової смуги (ЗПС), повідомляє “Думская” з посиланням на очільника компанії Йожефа Вараді.

Михеїл Саакашвілі (праворуч) та генеральний директор Wizz Air Йожеф Вараді (у центрі) під час огляду будівництва нового терміналу Одеського аеропорту:

Відповідну заяву Вараді зробив 4 вересня, коли разом із головою Одеської обласної держадміністрації Михеїлом Саакашвілі оглядав будівництво нового терміналу аеропорту Одеси. При цьому очільник угорського лоукостера окремо наголосив, що важливим є не лише сучасний термінал, а й ЗПС, кермувальні доріжки та інша інфраструктура, що дозволить надавати пасажирам по-справжньому якісні послуги.
Серед перспективних напрямів, які Wizz Air може відкрити з Одеси, Вараді назвав Німеччину, країни Бенілюксу, Італію, Францію та країни Скандинавії.

Як нагадує avianews.com Wizz Air уже виконував рейси з Одеси (до Києва) 2008 року, але через кілька місяців після початку польотів перевізник пішов із Південної Пальміри. У 2009-му глава компанії Wizz Air Україна Наталія Казмер пояснила це поганим станом ЗПС.

“Там настільки погана смуга, що ми міняли колеса щодня. А ми не хочемо ламати наш літак через поганий стан смуги”, – наголосила Казмер.

Поки що термінал на стадії оновлення:

авіація транспорт одеса

Знак гривні
Знак гривні