26 серпня біля Маріуполя загинуло шість воїнів - ЗСУ у відповідь знищило колону бойовиків і 2 склади боєприпасів

За даними розвідки сектора "М", бойовики сьогодні зазнали значних втрат. Вогнем ЗСУ знищені 2 склади боєприпасів, 21 автомобіль, 2 БМП бойовиків.

Нагадаємо, у середу в секторі "М" загинули - за останніми наявними даними - 6 українських військових, поранені двоє. Раніше повідомлялося то про сім, то про вісім загиблих, а в інтернет-ЗМІ називалися цифри то 19, то 30 загиблих з українського боку.

Причина втрат, пише Цензор, - масований вогонь російської артилерії по наших позиціях. Ворог накрив щільним вогнем місця дислокації відразу декількох українських підрозділів ЗСУ та Нацгвардії, і домігся прямих влучень. Втрати важкі, хоча і нижче того, що багато хто написав. Противник широко використовує засоби радіоелектронної розвідки та безпілотники для коригування.

Противник проводить вогневі нальоти по всіх секторах. Росія продовжує війну".

У відповідь ЗСУ також провели обстріл.

"За даними розвідки, в Новоазовськ привезли 51 пораненого бойовика після наших обстрілів, 8 привезли в машинах швидкої допомоги, 5 офіцерів російської армії привезли в броньованих автомобілях. Щодо "двохсотих", ми точної інформації не маємо, тому що їх везли відразу в Росію", - сказав прес-офіцер сектора "М" Ярослав Чепурний.

Також були знищені два склади боєприпасів - в Стилі, там зберігалося близько 80-100 тонн снарядів, і в Петровському. У Стилі при вибуху згоріли 4 автомобілі і 2 БМП.

У Тельмановому знищено скупчення військової техніки бойовиків, згоріли 14 броньованих автомобілів і 3 машини.

донеччина війна тероризм

Знак гривні
Знак гривні