УЗ запускає VIP-вагон у стилі Пшонки та Хонки (ФОТО)

Придніпровська залізниця пропонує нову послугу – оренду окремого VIP- вагона для родинної чи ділової подорожі. Вагон-салон можна замовити на бажану дату та напрямок, часових обмежень для VIP-поїздки немає - все за бажанням клієнта, повідомляється на сайті залізниці, - пише Інсайдер.

"Вагон-салон – це сучасна затишна і комфортабельна "квартира на колесах" з усіма вигодами. До послуг клієнтів дві спальні, кабінет зі спальним місцем, конференц-зала, де можна проводити ділові зустрічі, святкувати з друзями чи родиною, просто відпочивати, а також кухня і туалетна кімната з душовою кабінкою", - йдеться у повідомленні.

Вагон-салон облаштовано системами кондиціювання повітря, що дозволяє підтримувати у ньому комфортну для подорожуючих температуру, сучасною теле-, відео- та музичною апаратурою.

"У вагоні-салоні пасажирів ненав’язливо і люб’язно обслуговуватиме досвідчений персонал: приготує смачні страви, накриє на стіл, виконає прибирання у купе тощо", - повідомляє ДП.

У прес-службі ДП Придніпровська залізниця INSIDER повідомили, що окремого тарифу на цю послугу не існує. Вона вираховується залежно від кількох факторів для кожного клієнта окремо. Хоча відомо, що в суму оренди входить вартість 11 квитків.

"Вказавши бажану дату подорожі та її напрямок, клієнти отримають розрахунок вартості", - йдеться у повідомленні.

маразм транспорт залізниця

Знак гривні
Знак гривні