Автореволюція: Активісти за скасування збору з ввозу авто з-за кордону

Чому в Україні, де зарплати нижчі, користовані автомобілі коштують у кілька разів дорожче, ніж у Європі чи США? Тому що ціна "розмитнення" часто більша за ціну самого автомобіля.

Про рух за скасування збору пише відомий український мандрівник-"табуретник", а нині активіст Леонід Кантер:

Пройшло півтора роки, а з вуст можновладців як і раніше "ллються рожеві сиропи, ніби-то наближаючи нас до Європи". Тому ми вирішили наблизитись до Європи самостійно. Йдеться не про високі "європейські цінності" чи гей-паради, але про просту, зрозумілу і потрібно кожному українцю річ - СКАСУВАННЯ акцизного збору на ввіз автомобілів з-за кордону. Саме цей здирницький збір робить автомобілі в Україні в 3-10 разів дорожчими, ніж в Європі та США.

У результаті революції втричі зросли ціни, а зарплати залишились на тому ж рівні. Розумію, що це неминучий процес змін. Тож давайте робити ті зміни! Нам брешуть, що це зменшить надходження в бюджет (який постійно розкрадається!), але якщо українці зможуть купувати машини по 500 євро, збільшиться товарообіг і гроші будуть надходити не менші.

Словом, ми розробили стратегію і запрошуємо всіх долучитись до її втілення.

Перше, що потрібно - розробити законопроект. Юрист над цим працює, але одна голова добре, а більше - краще.

Друге: зареєструвати законопроект у ВР.

Третє: змусити "слуг народу" його прийняти.

Приєднуйтесь та поширюйте. Якщо нас буде критична кількість, ми зможемо змінити цю країну! Скоро в Україну можна буде ввозити автомобілі без акцизного збору! Приєднуйтесь та пропонуйте свої ідеї на сторінці - Автореволюція.

кантер транспорт бізнес автомобілі

Знак гривні
Знак гривні