Вночі водночас сталися вибухи біля двох відділень Сбербанку Росії (ФОТО)

У Києві на Позняках і Куренівці майже одночасно біля двох відділень "Ощадбанку Росії" сталися вибухи.

Як повідомляє УП з посиланням на портал Україна кримінальна, було підірвано невідомий пристрій біля відділення "Ощадбанку Росії" за адресою: вул. А. Ахматової, 46-А. Очевидці свідчать про те, що знесені двері, таблички.

У МВС оголошено план "кордон", перекриті вулиці Ахматової та Урлівська.

Другий вибух був стався майже в той же час на Куренівці.

Один із користувачів Facebook на своїй сторінці зазначив: "Спроба підриву відділення "Сбербанк Росії" на Куренівці приблизно о першій ночі. Безоболонковий вибуховий пристрій. Руйнувань немає, так - штукатурка і частково скло".

Київська міліція розпочала кримінальні провадження за частиною 4 статті 296 КК (Хуліганство) за фактами вибухів біля двох відділень "Сбербанку Росії" в столиці.

Відповідні провадження ведуть слідчі Дарницького та Оболонського райуправлінь МВС у Києві, повідомляється на сайті київської міліції.
Правоохоронці намагаються встановити осіб, причетних до цих подій.

Міліція зазначає, що на початку другої години ночі 22 червня впродовж 5 хвилин на спецлінію "102" надійшли два однакових повідомлення: біля відділень "одного з банків" у Дарницькому та Оболонському районах пролунали вибухи.

"Від спрацювання невідомих предметів незначних ушкоджень зазнали будівлі, в яких знаходяться філії фінансової установи. У результаті вибухової хвилі пошкоджено вхідні двері, вікна, вивіска із назвою банку", - інформують правоохоронці.

Жертв та потерпілих через спрацювання невідомих пристроїв немає.

Правоохоронці взялися опитувати можливих свідків, перевіряти прилеглу територію на наявність камер відеоспостереження.

Між тим, в YouTube опублікували "відео з камери спостереження", яка зафіксувала вибух о 01:08 понеділка, 22 червня, у відділенні банку за адресою: вул. А. Ахматової, 46-А.

банки злочин київ кримінал

Знак гривні
Знак гривні