ДНР зазнала втрат під Мар'їнкою більших, ніж заявляє, зате встановила пам'ятник пілотці з Камчатки в Донецьку (ФОТО)

У результаті вчорашніх боїв під Мар'їнкою проросійські бойовики зазнали величезних втрат. Про це свідчать численні публікації на сайтах і в соціальних мережах із повідомленнями про велику кількість поранених і з проханням здати для них кров.

Тим часом, у Донецьк приїхала пілотка з Камчатки

Управління охорони здоров'я мерії Донецька учора ввечері, 3 червня 2015 року, звернулося до жителів міста з проханням здати кров, необхідну для проведення операцій пораненим.

Раніше «Донецьке агентство новин» повідомило, що на 17:53 кількість поранених, що поступили до районної лікарні Петровського району №14, досягла майже 90 осіб.

На підставі цих повідомлень, можна зрозуміти, що «офіційні» втрати бойовиків, озвучені керівництвом армії «ДНР» дуже сильно занижені. Про реальні втрати можна тільки здогадуватися.

Цікаво, яких бісів має на увазі Олена Бондаренко, враховуючи, що нападниками були бойовики:

Тим часом, у Донецькому парку кованих фігур за сприяння адміністрації Донецька була встановлена нова скульптура під назвою «Фашизм не пройде!», що представляє собою пілотку, багнет і свастику, яку він пронизує. Скульптура була доставлена з Камчатки представниками козацьких організацій.

Скульптура була доставлена в рамках акції «Сивий Урал в допомогу Донбасу».

Джерело: луганський Інформатор

донеччина маразм війна

Знак гривні
Знак гривні