На Позняках забудовник засипає озеро. На документах його взагалі немає

Мешканці столичних Позняків сповістили, що напроти їх будинків невідомі встановили огорожу навколо озера і засипають його машинами з ґрунтом. Міліція не реагує, - пише лідер Демальнсу Василь Гацько.

Ми виїхали на місце для з'ясування обставин.

1. Інформаційний стенд, передбачений законодавством, з зображенням об'єкту, замовником, проектувальником, підрядником, відповідальними особами та іншою інформацією відсутній.

2. Необхідних документів у прораба немає. Дозвіл на початок будівельних робіт та картка порушення благоустрою відсутні.

3. Оскільки ніяких там слухань не було, а якщо були, то малопомітні, мешканцям нічого невідомо про те, хто і чому привіз техніку та розпочав будівельні роботи.

"Невідомі" створили всі умови для того, щоб люди знесли паркани, а техніку утопили.

Знаєте, хто ці "невідомі"?

Весь цей провокуючий бардак виявився підготовкою території для будівництва кількох житлових будинків на замовлення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА.

Ця ділянка була передана Київським інвестиційним агентством інвестору для житлової забудови, частина квартир з якої піде для постраждалих афери "Еліта-центр". На це є свіже рішення Київради.

Однак, в документах, які проходили Київраду, наскільки я розумію, немає ніякого озера. В договорі КП і компанії, яка здійснює підготовчі роботи чітко визначений їх перелік. Втім, в ньому теж нічого немає про озеро і необхідність його засипати.

Представники екологічної інспекції, які приїхали для огляду, теж здивувалися виводку качок і романтичній атмосфері на ділянці.
Ось так на рівному місці відсутність комунікації з громадою, порушення елементарних вимог законодавства може спричинити ще один конфлікт.

краса маразм київ будівництво

Знак гривні
Знак гривні