Ляшко, Чорновол, сотник Парасюк і козак Гаврилюк хочуть націоналізувати АТБ

Депутати Ради хочуть замінити собою суд. З націоналізованої мережі хочуть створити на базі державного сектору економіки загальнонаціональну мережу соціальних магазинів з доступними для населення цінами, - сказано в пояснювальній записці.

"Знайомтеся, фракція Компартії", - іронізує Денис Бігус.

Законопроект 2689 від 21.04.2015 внесено пістрявою компанією: Ляшко, Ігор Луценко, Тетяна Чорновол, сотник Парасюк, козак Гаврилюк, Андрій Іллєнко.

Закон визначає правові та організаційні засади проведення примусового відчуження об’єктів права приватної власності (націоналізації) – майна торгівельної мережі “АТБ” – на користь держави з мотивів суспільної необхідності.

Згідно з проектом, проведення націоналізації майна торгівельної мережі “АТБ” здійснюється з мотивів суспільної необхідності – з метою недопущення фінансування тероризму і незаконних збройних формувань та з метою створення загальнонаціональної роздрібної торгівельної мережі соціальної направленості.

Згідно з пояснювальною запискою, До Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42015050000000124 на даний час внесені відомості щодо фінансування тероризму співвласником мережі дискаунтерів «АТБ» Буткевичем Г.В.

атб Рада маразм

Знак гривні
Знак гривні