Сьогодні відбувались бої у Станиці Луганській та в Широкиному

У вівторок відбулись бої сил АТО з бойовиками у Станиці Луганській та Широкиному. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

"з 14.00 до 14.30 в Станиці Луганській відбулось бойове зіткнення між патрульно-мобільною групою українських десантників та підрозділами противника. Під натиском бійців АТО ворог відступив", - пише Інсайдер

Також зазначається, що бойовики у вівторок із танку обстріляли Авдіївку, а потім вели вогонь із 122-міліметрової артилерії.

"Крім того, із 120 міліметрових мінометів злочинці двічі обстріляли Опитне. А о 14.15 противник із озброєння БМП вів вогонь по наших позиціях в районі селища Піски", - зазначають у прес-центрі.

Повідомляється, що після обіду незаконні збройні банд формування зосередили вогневий натиск на Маріупольському напрямку.

Російсько-терористичні угруповання продовжуються збройні провокації проти українських військових на Сході України. Основна активність ворога фіксувалася на Донецькому та Маріупольському напрямках.

"О 15.10 з 120 міліметрових мінометів обстріляли опорний пункт на околиці Піонерського. А вже о 15.50 бойовики розпочали мінометний обстріл Широкиного. Крім того, по цьому селищу бандити вели вогонь із 122 міліметрової артилерії. А о 16.15 по ньому били з танку. Продовжуючи провокації російсько-терористичні угруповання о 16.30 розпочали бій проти наших сил в Широкиному.

Загалом 31 березня, з опівночі до 18 години бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню.

донеччина луганщина АТО

Знак гривні
Знак гривні