Дізнайтесь про невідому Україну та поспілкуйтесь із засновником кінотеатру Ліра!

Хочете дізнатися щось нове, цікаве і водночас рідне та патріотичне? Тоді ці анонси з сайту "Музею-квартири Павла Тичини" саме для вас.

Щоденна метушня, офісна робота, купа справ заважають нам розслабитися і насолодитися життям. Часом ми забуваємо або навіть не підозрюємо яка краса оточує нас, варто лише зупинитися на мить і озирнутися навкруги.

А вже коли вибираємось кудись, тоді розуміємо, наскільки ж красива у нас Україна, наскільки багато незвіданих, мальовничих та маловідомих широкому загалу куточків має наша Батьківщина!

Ми постійно намагаємось отримати візи в інші країни, шукаючи місцевого колориту та нових вражень, незвіданих місць та нових емоцій. Проте все це маємо тут: і українську Венецію, що знаходиться в селі Вилково, і полтавські піраміди, і неймовірні за своїм стилем та виконанням замки…. Все є в Україні, варто лише забажати розкрити для себе.

25 березня 2015 року, о 18:30 відбудеться зустріч з Олександрою Побережник та Ганною Ніколаєвою , які розкажуть як можна бюджетно віпочити та відкрити для себе невідомі і в той же час близькі куточки, які обов’язково варто відвідати!

Вартість – 30,00 грн.

В Києві море кінотеатрів, але всі вони показують фільми закордонного виробництва. Українських там майже нема (останній пам’ятаю був «Поводир», а до того кілька років затишку). І то велика проблема, так як українці повинні знати, що мають свій достойний кінематограф з сильними та неординарними режисерами, сценаристами та акторами.

Певний час тому в Києві відчинив свої двері кінотеатр «Ліра», де кияни можуть переглянути фільми саме українського виробництва. Зважаючи на ситуацію, що склалась зараз в Україні – це як раз на часі! Адже таким чином ми можемо не тільки ознайомитись з українськими стрічками, а й переконатись ще раз, що Україна багата на таланти!

28 березня о 17:00 відбудеться зустріч з Дмитром Томашпольським, режисером, сценаристом та продюсером, а також з одним з ініціаторів та засновників кінотеатру «Ліра».
Модератор – Михайло Глубокий, координатор проектів фонду ИЗОЛЯЦИЯ.

Вартість – 30,00 грн.

україна кіно мистецтво краса історія

Знак гривні
Знак гривні