Герої не вмирають: чим відрізняються мітинги опозиції та проплачений Антимайдан у Росії (ФОТО)

Мітинги пройшли не тільки в Москві, але і в інших містах Росії - одним із гасел було "Герої не вмирають".

Як пише Кольта.ру, шество в перший день весни мало бути веселим - відповідні листівки й роздавались останніми тижнями. Роздавав їх і вбитий напередодні мітингу Борис Нємцов.

На мітингу пам'яті Нємцова російська поліція нарахувала лише 15 тис. людей - більшість журналістів сходяться на 55 тис. На Антимайдані, що пройшлов нещодавно, та-таки путінська поліція нарахувала 30 тис - тобто насправді було вдвічі менше. І це при тому, що не раз спливала проплаченість Антимайдану.

Мітинги пам'яті Нємцова пройшли також ц Петербургу, Воронежі, Казані. У Воронежі пропутінські молодики закидували шество зеленкою.

Однією з характерних рис мітингів були прапори України.

Як відомо, серед затриманих учасників мітингу - український депутат, колишній регіонал, а нині депутат БПП Олексій Гончаренко. З 2005 року до 2014 року був членом «Партії регіонів», а з того ж року член партії «Блок Петра Порошенка». З нко зайняв початку окупації Криму Гончаренко зайнв проукраїнську позицію, неодноразово їздив у Крим підтримуючи українських військових минулого березня, зараз часто буває на Східному фронті

Нардепа Олексія Гончаренка звільнили в Росії, в понеділок буде суд за адміністративним правопорушенням.

нємцов опозиція гончаренко росія

Знак гривні
Знак гривні