#Мінстець почав набір в інформаційну армію

В українському інтернеті запрацював сайт i-army.org, на якому оголошено набір в "інформаційні війська України". Згідно з інформацією на сайті, проект запущений з ініціативи Міністерства інформаційної політики, пише AIN.

Щоб вступити до лав інтернет-опору, потрібно зареєструвати в системі свій email, і на пошту щодня почнуть надходити завдання. Поки набір добровольців - це єдина функція, яку виконує сайт, - пише Інсайдер.

Слоган нової ініціативи звучить так: "Кожен твій інформаційний посил - куля в свідомість ворога". Перше завдання новобранця - залучити якомога більше друзів в ряди інтернет-військ. При цьому, кнопок для поширення через соцмережі на сайті немає. З питань співпраці зі штабом пропонується зв'язатися з командуючим по "секретній електронній пошті" на домені @i-army.org.

"Українська правда" спробувала зв'язатися з керівником міністерства Юрієм Стецем, однак на дзвінок відповів його заступник Артем Біденко, який відмовився коментувати мету створення такого проекту, заявивши, що не вповноважений це робити.

Нагадаємо, в січні 2015 Стець оголосив про свій намір створити українські інтернет-війська, до яких увійдуть лідери думок у соціальних мережах та популярні блогери.

Стець заявляв, що вже заручився підтримкою деяких відомих блогерів, за допомогою яких штаб буде поширювати правдиву інформацію або спростовувати брехню. Скільки саме людей співпрацюватиме з міністерством інформації, він не уточнив. Основною функцією центру при міністерстві буде координація "солдат".

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики в Україні створили в кінці минулого року. Очолив його продюсер "5 каналу" Юрій Стець. Головною місією відомства позначили захист інформаційного простору країни від російської пропаганди.

інтернет маразм армія

Знак гривні
Знак гривні