Винищувач танків Тріскачка знищив п'ять ворожих машин (ФОТО)

На особистому рахунку навідника-оператора танка Т-64Б, сержанта Леоніда Суханского, п'ять знищених ворожих танків типу Т-72 і Т-64, не менше двох "Градів" і близько чотирьох гармат бойовиків.

При цьому, три танки він вразив при підготовці до атаки противника на наших бійців, а два - в танковій дуелі.

Останні три місяці 47-річний військовослужбовець 17-ї танкової бригади перебуває під Маріуполем і захищає стратегічно важливу Павлопольську дамбу.

Сержант Суханській отримав позивний "Тріскачка" (рос. Трещотка) за вміння точно наводити знаряддя на ціль і швидко готуватися до наступного пострілу.

А свій танк Леонід з членами екіпажу назвали "Непереможний", оскільки за три місяці війни противник жодного разу не потрапив в його броню.

Проросійські бойовики панічно бояться кожного виходу цього непереможного екіпажу на рубіж відкриття вогню.

У прес-службі також зазначили, що Леонід Олександрович - мешканець Дніпропетровщини - ще у травні добровільно прийшов до райвійськкомату і попросився саме в танкові війська, де він прослужив 2 роки під час строкової служби.

На його думку, секрет успіху в бою його екіпажу полягає в інтуїтивному знанні їм місцезнаходження ворога і майбутніх дій терористів. Тому, він завжди виявляється на крок попереду супротивника.

За словами заступника командира підрозділу, де служить герой-танкіст, майора Віктора Пізенціалі, бойові товариші називають його "винищувачем танків" і поважають за високий професіоналізм і готовність прийти на допомогу кожному.

Навідник-оператор танка Т-64Б сержант Леонід Суханській у короткі години відпочинку дуже сумує за дружиною, двома дітями і онуком. Тому, він буде стояти до кінця, щоб мир у країні відновився якомога швидше.

донеччина герої армія АТО війна

Знак гривні
Знак гривні