Хюндай на Трускавець поламався і стоїть у полі під Шепетівкою - людей просять не дзвонити

Швидкісний поїзд Hyundai категорії «Інтерсіті +» №741 сполученням «Дарниця - Трускавець» не доїхав до пункту призначення і стоїть у чистому полі, недалеко від Шепетівки Хмельницької області.

Про це в четвер, 20 листопада, по телефону розповіли пасажири поїзда.

«Поїзд стоїть у полі, провідник каже - недалеко від Шепетівки. Сидимо, чекаємо тепловоза, щоб довіз нас до найближчої станції. Ще в 12 годин ми повинні були приїхати до Львова, у нас там ділова зустріч, тепер вона зірвалася », - повідомив один з пасажирів.

За словами очевидців, поїзд знеструмлений, в вагонах холодно, туалети закриті.

«В поїзді зайнята половина місць, люди нервують. Багато їхали до Львова по справах, тепер всі плани порушені. Десь із годину тому провідник попередив, щоб менше дзвонили по телефонах, тому що треба економити світло, і ніде буде зарядити телефон. З тієї ж причини закрито туалет. Годин у 12 закінчилася гаряча вода », - кажуть пасажири.

  Водночас у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту («Укрзалізниця») пояснили, що збій викликаний обмерзанням контактної мережі.

  «На окремих ділянках в напрямку Західної України через погодні умови сталося обледеніння контактної мережі, через що деякі поїзди затримуються на дві години, в тому числі і два «Інтерсіті+». Також затримуються швидкі і звичайні поїзди », - повідомили у відомстві.

  Джерело запевнило: «Проблема вирішується. Найбільше запізнення поїздів буде близько двох годин ».

  Однак, час можливого прибуття поїздів в прес-службі не назвали, оскільки «пішов збій загального графіка руху поїздів і для тих, хто запізнився, потрібно буде шукати «вільні вікна».

  «Але ми робимо все, щоб потяги прибули до місць призначення якомога швидше», - запевнили в прес-службі «Укрзалізниці».

залізниця хмельниччина хюндай львівщина

Знак гривні
Знак гривні