Daily Mail: Путін в Австрілії ходив з дегустаторами, а 75% готелю зайняла його охорона

Путін в Австралії боявся бути отруєним і брав із собою дегустатора, а 75% номерів у готелі займали особи, що його супроводжували.

Співробітник готелю в Брісбені розповів про деталі перебування президента РФ Володимира Путіна в Австралії, де проходив саміт "великої двадцятки". Про це повідомляє The Daily Mail, яких переклало Дзеркало Тижня.

"У нього був хтось, хто куштував його їжу, щоб перевірити, чи не була вона отруєна", - розповів співробітник готелю.

Як пише видання, Путін у своїй вимогливості перевершив американського президента Барака Обаму, який вимагав прибрати автомобільну розв'язку.

Під час перебування Путіна в готелі, його їжу пробували на наявність отрути в ній, його оточувала юрба співробітників безпеки. Особи, що його супроводжували, зайняли 75% номерів в готелі.

У липні засновник елітарного Клубу кращих шеф-кухарів, які готують для керівництва різних країн світу, Жиль Брагар, який колись обслуговував президента РФ Володимира Путіна розповів, що російський лідер відчуває "параноїдальний страх" бути отруєним. Із цієї причини за розпорядженням Путіна кваліфіковані дегустатори - лікар і кухар - в обов'язковому порядку перевіряють кожну страву на наявність отрути.

путін австралія параноя

Знак гривні
Знак гривні