Головний бойовик ЛНР Плотницький викликав Порошенка на дуель

Головний бойовик, так званий лідер "ЛНР" Ігор Плотницкий викликав на дуель президента України Петра Порошенка, "щоб покласти край війні". Був такий середьовічний звичай - "випробування поєдинком".

(Картинка в гуглі на запит "випробування поєдинком") Кадр із серіалу "Гра престолів". Російська пропаганда вкрала з цього серіалу образ розіпятих дітей

Плотницкий пропонує таким чином визначити переможця в протистоянні ополченців з Києвом, щоб закінчити збройний конфлікт.

"Давайте за прикладом давніх слов'янських вождів і славних козацьких отаманів зійдемося в поєдинку. Хто переможе, той і диктує протилежній стороні свої умови", - йдеться у відкритому листі Плотницького, адресованому Порошенко.

Глава ЛНР запропонував президенту України вибрати місце проведення дуелі і надав йому право вибору зброї.

"Не заперечую проти прямої трансляції на будь-якому телеканалі, якщо Ви вважаєте це можливим. Вибір місця поєдинку і зброї залишаю за вами. Кожна сторона має право привести по 10 спостерігачів-секундантів і по 10 представників ЗМІ, щоб поєдинок відбувся чесно".

Свого часу лідери Талібану пропонували Бушу дуель на автоматах Калашнікова.

Також зазначимо, що Порошенко майстер спорту з дзюдо (про це мало хто знає) і один з редакторів ТЕКСТІВ спостерігав, як у 2004 році нинішній президент розкидував беркутівців біля ЦВК. Тому прогнозуємо, що в разі поєдинку голіруч шансів у сепаратиста мало

казахстан росія кінець митний союз білорусь

Знак гривні
Знак гривні