Прем'єр ДНР готовий обстрілювати будь-яке місто України зі спокійною совістю

"І мені не буде шкода ні мирних жителів, нікого": так званий прем'єр-міністр "ДНР" Олександр Захарченко зізнався, що "зі спокійною совістю" може обстрілювати будь-яке український місто, в якому немає його бойовиків. Про це йдеться в інтерв'ю Захарченка коресподенту каналу СТБ, - пише Остро.

"Мені абсолютно все одно. Якщо я не буду стріляти в Авдіївку, бо там живуть мої люди, то я зі спокійною совістю можу стріляти в будь-яке інше місто, і мені не буде шкода ні мирних жителів, нікого. Тут - інша війна. Ви прийшли вбивати нас, просто знищувати. Тому отримаєте те, що робите тут ви", - каже Захарченко.

При цьому він заперечує офіційну допомогу російської армії.

"Ви як журналісти хоч одного російського солдата тут побачили? .. Так, до нас приходять тисячі добровольців з Росії. Це правда. Але цього ми не приховували ніколи, і приховувати не будемо. Так, вони б'ються разом з нами - а як можна заборонити людям воювати за те, що вони вважають своїм? "- відповідає запитанням на запитання Захарченко.

Він також заявив, що бойовики будуть продовжувати воювати за Донецьку область.

"Ми сприймаємо" перемир'я "лише як можливість українських військових покинути нашу територію без втрат. Все інше ми не сприймаємо ніяк. З однієї простої причини: ця територія - наша. Ми не претендуємо на Запорізьку, Дніпропетровську і Харківську області, а хочемо своє собі залишити ", - підкреслив Захарченко.

донеччина тероризм

Знак гривні
Знак гривні