Тимчук: гуманітарним конфоєм РФ привезла боєприпаси, терористи й РФ готують наступ

Найбільш складна ситуація в зоні конфлікту на Донбасі, як і раніше, станом на ранок 22 серпня зберігається в н.п.Донецк, Дебальцеве, Маріуполь.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Дмитро Тимчук, пише Цензор.

"За наявними даними, російсько-терористичні війська готують наступ одночасно і на приморському напрямку, і на півночі контрольованій ними зони в Донецькій і Луганській областях. На даний момент керівництво терористичних організацій обговорює з російським командуванням, який напрямок обрати основним, а який допоміжним.

Активно обговорюється питання про призначення терориста І.Безлера (позивний «Біс») «головнокомандувачем Новоросії». Одночасно ухвалено рішення про серйозні кадрові чистки в рядах керівництва терористичних груп.

Відзначено прибуття з Росії станцій радіотехнічної розвідки. Дані станції укомплектовані штатними російськими фахівцями, вони охороняються виключно російськими військовослужбовцями. Переміщуються виключно ночами, ретельно маскуються, параметри роботи станцій місцевим терористам не повідомляються.

Частина техніки прибула разом з т.зв. «Гуманітарним конвоєм» з Росії.

Також з останнім «гуманітарним конвоєм» з РФ на Донбас прибули боєприпаси, які розвантажуються на складах як «ДНР», так і «ЛНР».

В районі н.п.Сніжне і Красний Луч розгортаються «тилові органи» (склади, ремонтні майстерні тощо). Там же створені перевалочний бази. Частина вантажів, що прибувають з Росії (в основному боєприпаси, амуніція і спорядження), переправляються далі в район н.п. Тельманове та далі на південь. Через Новоазовськ з РФ прибуває важка техніка й озброєння.

донеччина росія луганщина тероризм

Знак гривні
Знак гривні